Spread the love! Hitta Alla hjärtans dag-presenter här

Coolstuff

We have
just the thing

Drinkschack

Art.no 416

Exklusivt schackspel där varje pjäs består av ett snapsglas som ska tömmas när det blir utslaget. Genialt!

249:-

I lager

Hourglass icon

Beställ innan 15 så skickar vi leveransen samma dag

| |

24-01-2022 2:00:00 PM

Produktbeskrivning

Det är allmänt känt att man blir snyggare med lite alkohol i kroppen, men frågan som verkligen har gäckat människan är huvuvida vi även blir smartare! Denna fascinerande frågeställning kan du nu få svaret på med vårt eminenta drinkspel; drinkschack!

Varje pjäs består av ett snapsglas som ska tömmas när det blir utslaget. Genialt tycker vi! Det finns dessutom två sätt att spela drinkschack – det förnedrande eller det jämna.

Det förnedrande spelsättet går ut på att du ska dricka dina egna pjäser i takt med att de blir utslagna. Spelet kan lätt bli lite ojämnt (om vi antar att man inte blir smartare av alkohol!), men å andra sidan får den som leder uppleva många minnesvärda ögonblick när motståndaren ligger dreglandes med huvudet på bordet och försöker gå ”all in” med sina sista pjäser.

Det jämna spelsättet går ut på att du ska dricka motståndarens spelpjäser i takt med att de blir utslagna. Ett slags handikapp införs alltså, vilket ofta resulterar i att både matcherna och spelarnas grad av berusning blir jämnare.

Schackbrädet är 35*35 cm och exklusivt utformat i glas. De svarta rutorna är svarta och de vita är genomskinliga. Pjäser i form av 32 snygga snapsglas med symboler på medföljer naturigtvis.

Eftersom vi normalt sett inte önskar våra kunder olycka, känner vi vårt ansvar att förmana om riskerna med alkohol. Använd gärna lite svagare drycker, speciellt de första gångerna du spelar. Vid tiden då du inte kommer ihåg hur en rockad går till eller kan uttala ”schack matt” har det definitivt gått överstyr!

3.8

Sortera efter

 • L
  Löken 6.

  Verifierad kund

  Toksnabb leverans. Ok pris.

  Coronartider, ändå MYCKET snabb paketering och leverans av inköpet!

 • H
  Helena O.

  Verifierad kund

  Drinkschak recension (Y)

  Jag är väldigt nöjd med beställningen och själva coolstuff's sida i sig. Skulle ge bort den som present och hade verkligen ingen aning om första vad man skulle ge bort, men i och med personlighets undersökningen fick man upp svin bra och roliga sök resultat. Det var smidigt och enkelt att betala. Är väldigt nöjd som sagt!!!

 • B
  Barbie

  Verifierad kund

  Nja

  Cool pryl, men går inte riktigt att använda, mycket spill! Men går alltid att hälla upp efter att pjäsen har åkt ut :)

 • E
  Elsa

  Verifierad kund

  Köp inte

  Skulle råda folk att inte köpa denna om de bryr sig om kvalitet. Mitt schack kom i väldigt dåligt & konstigt skick, och trots att personalen på CoolStuff var väldigt trevliga och smidiga och skickade mig ett till schack, så var tyvärr även nummer två illa däråt. Drinkschack = bra idé, dåligt utfört

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn