ÄNTLIGEN: Årets adventskalendrar börjar trilla in!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Skriv ett Kärleksbrev Pussel

Art.no 17802

Överraska din pusseltokiga partner med en gåva som är både personlig och superromantisk. Författa ditt finaste kärleksbrev på ett pussel och låt den du håller kär pussla ihop din kärleksförklaring med 81 bitar.

199:-

I lager

Produktbeskrivning

Har du letat efter det perfekta tillfället att uttrycka din (hemliga) kärlek till din crush, eller är det kanske till och med ett frieri som döljer sig bland pusselbitarna? Med detta kärleksbrevspussel är det ditt budskap som blir motivet. Lyckligtvis består pusslet bara av 81 bitar så det blir förhoppningsvis ingen större utmaning för mottagaren att pussla ihop ditt kärleksbrev. Det mest tålamodskrävande är väntan på att budskapet sjunker in hos mottagaren!

Det blanka pusslet levereras färdigbyggt så att du enkelt kan enkelt författa din kärleksförklaring. Sedan tar du isär pusslet och lägger bitarna i den medföljande presentasken – et voila! Där har du årets mest romantiska present! Du bestämmer själv svårighetsgraden på pusslet, lämnar du medvetet många bitar tomma tar knåpandet längre tid, men det är ditt eget tålamod som styr.

Pusslet kan också fungera som en rolig present eller tillbehör på bröllopet eller festen, där varje gäst får skriva en hälsning, lyckönskning som värdparet sedan kan pussla ihop och minnas tillbaka på sin stora dag.

Fakta om Skriv ett Kärleksbrev Pussel

  • Ge bort en romantisk gåva till pusselfantasten med ett personligt budskap som ska pusslas ihop
  • Det blanka pusslet levereras färdigmonterat så du enkelt kan skriva ned ditt meddelande. Ta sedan itu pusslet och lägg i den medföljande presentasken så har du tidernas mest romantiska present redo!
  • Skriv ett romantiskt brev, en kärleksförklaring eller ta tillfället i akt att fria till din älskade på det blanka pusslet – och se hur mottagaren lägger ihop ditt budskap bit för bit!
  • Pusslet består av 81 bitar
  • Färdigbyggt pussel mäter 14,8 x 21 cm (A5-format)
  • Presentask att lägga pusslet i medföljer
  • Material: kartong
  • Penna medföljer ej, man kan exempelvis använda bläckpenna eller permanent tuschpenna
  • Modell: Pikkii Letter Jigsaw Puzzle

Art.no

17802

Varumärke

PIKKII

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet