Ladda upp inför semestern med sommarprylar!

Coolstuff

We have
just the thing

Plop It! Fidget-leksak

Art.no 18270

Krama fidget-leksaken Plop It! i handen, se hur de båda sugpropparna fastnar i varandra och slappna sedan av i handen för att frigöra ett oemotståndligt PLOPP när sugpropparna släpper sitt grepp! Plop It! är en perfekt stressleksak för rastlösa händer.

47:60
  • Denna produkt går att få inslagen

Produktbeskrivning

Klicketi-klick. Blipp-blopp. Vicketi-vick. Oavsett om dina händer förstrött klickar på en penna, trummar mot bordet eller jonglerar med småprylar på skrivbordet kan vi väl vara överens om en sak: rastlösa fingrar hittar en alldeles speciell tillfredställelse i saker som både rör sig och låter! Och nu är det dags att upptäcka ett nytt favoritljud, nämligen PLOPP! Roliga fidget-leksaken Plop It! är snudd på omöjlig att lägga ifrån sig när du fått tag på den!

Plopp? Javisst, tänk dig det sköna ljudet av en sugpropp som lossnar – precis så låter Plop It! Fidget-leksaken ryms perfekt i din hand, är tillverkad i mjuk silikon och försedd med två sugproppar. När du kramar Plop It! i handen fastnar sugpropparna i varandra, och när du släpper taget ger stressleksaken ifrån sig ett beroendeframkallande PLOPP när sugpropparna lossnar från varandra. Tryck ihop fidgeten, slappna av i handen och styr precis när det där sköna ploppet ska komma. Plopp. Plopp. Ploppetiplopplopp. Vi sa ju att den är omöjlig att lägga ifrån sig!

Du är långt ifrån ensam om att vilja pilla med något medan du funderar och koncentrerar dig! Spana in fler fidget toys som är helt omöjliga att sluta pilla på!

Fakta om Plop It! Fidget-leksak

  • Håll rastlösa fingrar sysselsatta med fidget-leksaken Plop It! som ger ifrån sig ett skönt plopp när du klämt ihop den!
  • Krama stressleksaken i handen så att de båda sugpropparna fastnar i varandra, och slappna sedan av i handen för att styra när ploppet ska komma
  • Säljs i 1-pack, välj mellan flera färger
  • Mått: 6 x 6 x 1,2 cm
  • Vikt: 32 gram
  • Material: silikon
  • Rekommenderas från 8 år. Ej lämpliga för barn under 3 år, innehåller smådelar

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn