Spana in årets julkalendrar!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Julklappsspelet

Art.no 17298

Gör succé i julklappsspelet med våra hemliga gåvor! Här får du 5 färdiginslagna överraskningar som passar de allra flesta. Det blir något roligt, något smart och något praktiskt – totalt 5 olika paket att ta med till julhelgens alla varianter av Secret Santa och julklappsspelet!

399:-

Tillfälligt slut

Produktbeskrivning

Du står där och hyperventilerar i butiken. Blicken flackar längs hyllorna, det är trångt och julstressig och samma enerverande jullåt spelas på repeat. Allt du behöver göra är att köpa en julklapp, sen får du gå hem. Problemet är att du inte vet vem som ska få julklappen, vilket gör uppgiften cirka tusen gånger svårare. Julklappsspelet kändes som en bra idé innan, men nu känns det helt omöjligt att hitta en rolig present som passar en okänd mottagare. Lugn, vi hjälper dig! Här får du fem olika överraskningar på samma gång – du kommer göra succé i julklappsspelet!

När du köper CoolStuffs Julklappsspel får du fem inslagna överraskningar som passar de allra flesta. Här gömmer sig både smarta prylar, praktiska saker och roliga presenter som passar perfekt till julklappslekar. Klapparna är inslagna i våra fina presentpåsar, och vad som ligger i varje påse blir en lika stor överraskning för dig som för mottagarna! I ett nafs blir du redo för julens alla Secret Santa-lekar och julklappsspel, helt utan stress och ångest!

Julklappsspelet kan spelas på hur många olika sätt som helst – huvudsaken är att ni är överens om reglerna innan ni kör igång! Ett vanligt upplägg är att alla som ska vara med tar med sig en eller ett par inslagna klappar som läggs i en hög. Slå med en tärning, den som slår 1 eller 6 får välja ett paket från högen, och ni fortsätter att slå tills alla paket är utdelade. Vissa slutar här och öppnar sina paket direkt, vill ni förlänga spelet kan ni gå vidare till en andra runda. Sätt en timer på några minuter och turas om att slå tärningen igen. Den som slår 1 eller 6 får nu sno ett valfritt paket från en annan spelare! När klockan ringer får alla öppna sina paket. Inte nöjda? Gör er redo för rond tre där ni, på kortare tid, ska slå 1 eller 6 för att sno ett öppnat paket från valfri spelare. Den som har flest paket framför sig när klockan ringer vinner julklappsspelet!

Är du ett kontrollfreak som börjar kallsvettas av tanken på att någon annan ska välja klapp? Vi har såklart samlat massor av roliga tips på julklappar till julklappsspelet för dig som vill välja själv.

Fakta om Julklappsspelet

  • Julklappsspelet eller Secret Santa – fixa paketen till julens alla lekar och julklappsutdelningar i ett nafs!
  • Fem olika överraskningar som passar de allra flesta vuxna
  • De fem presenterna är inslagna en och en i våra presentpåsar – redo för julklappsutdelningen!
  • Påsarna kan användas om och om igen
  • Totalt värde 399 kr
  • Observera att tärningar, tomtenissar och annat som kan behövas för att spela julklappsspelet ej medföljer!
  • Observera att varje Julklappsspel innehåller samma fem produkter, du får alltså inte helt andra överraskningar om du köper flera!

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet