Spana in alla våra adventskalendrar!

Coolstuff

We have
just the thing

Karoline3

Sportmamma Karolines Wishlist

Som norsk country manager har Karoline stenkoll på vår marknadsföring och sociala medier i Norge, och när vi ber henne berätta något andra inte känner till om henne är svaret solklart: "Jens Stoltenberg följer mig på Twitter"! Fritiden tillbringar hon helst med familjen, och hennes man skymtar ibland förbi när det ska testas Coolstuff-produkter i våra sociala medier (Snug Rug-hoodien blev uppskattad, men barnens pool med inbyggt vattenland blev lite av ett magplask…) men det blir en och annan tur till gymmet också.

Eftersom den bästa träningen är den som blir av, och den näst bästa träningen nog är vardagsträningen ser Karoline till att smyga in lite träning på kontoret för säkerhets skull. Med en hantel eller två på skrivbordet är det lätt att varva problemlösning med några reps – då är hon dessutom uppvärmd inför lunchträningen med kollegorna!

Det kommer nästan lite otippat med tanke på alla gains, men när vi ber henne beskriva sig själv som en Coolstuff-produkt, ja då faller valet på Fizzypop lösgodis! "Hård förpackning, men mjuk och snäll fast ändå ganska syrlig på insidan" blir motiveringen till hennes val.

 1. Slackers Ninja Line Klätterbana

1-2 sentences

 2. Spikeball

1-2 sentences

 3. SleepPhones

1-2 sentences

Slackers Ninja Line
SnugRugKaroline

Fler produkter som Karoline kanske gillar

Visa alla  
Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Blixtsnabb klimatkompenserad leverans

gåva
One stop gift shop

Skicka till mottagaren, slå in och skicka kort, vi löser allt

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Stand with Ukraine Hashtag

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn