Spana in årets julkalendrar!

Coolstuff

We have
just the thing

Din kundvagn

😊

Ett ögonblick, vi laddar din kundvagn

Gör Din Egen Text-kalender

Art.no 16925

Ge bort en annorlunda och personlig decemberpresent – här är adventskalendern där du själv skriver in ett meddelande under varje lucka! Överraska din partner med 24 romantiska meddelanden, lista dina bästa film-tips till polaren eller fyll kalendern med roliga aktiviteter för hela familjen!

119:-

I lager

Produktbeskrivning

Varje vinter köper du en helt vanlig julkalender till någon du gillar. Det är december, folk går igång på det här med att få räkna ner till jul och du tycker om tanken på att ge bort en present som varar i tjugofyra dagar. Men är inte den där kalendern väldigt tråkig och opersonlig? Om du är redo att steppa upp ditt kalender-game ska du titta hit: denna adventskalender är helt blank och bara väntar på att du ska fylla den med roliga och personliga meddelanden!

Vår Gör-det-själv-kalender består av två delar: en baksida med plats att skriva på, och en framsida med luckor. Skriv in tjugofyra meddelanden i rutorna på baksidan och fäst framsidan ovanpå med den dubbelhäftande tejpen. När mottagaren sedan öppnar dagens lucka syns ditt meddelande. Du kan till exempel skriva in tjugofyra saker som beskriver varför din sambo är den absolut bästa personen i hela universum, ordna en kalender med tjugofyra tips på julfilmer till polaren som brukar sakna julkänsla eller skriva ihop tjugofyra aktiviteter att förgylla jullovet med för hela familjen. Bara fantasin sätter gränserna här, och en sak är i alla fall helt säker: detta blir den mest personliga adventskalender du någonsin gett bort!

Spana in våra andra annorlunda och roliga adventskalendrar!

Fakta om Gör Din Egen Text-kalender

  • Gör en egen och väldigt personlig adventskalender med text!
  • Du skriver själv texterna till varje lucka och kan anpassa kalendern helt till mottagaren!
  • Överraska partnern med 24 romantiska meddelanden, ge polaren filmtips tjugofyra dagar i rad eller gör en gemensam adventskalender till hela familjen och fyll med roliga jullovsaktiviteter!
  • Tvådelad kalender, består av baksida där du skriver in dina texter och en framsida med luckor som fästs ovanpå baksidan. Dra av skyddsremsan för tejpen för att fästa de både delarna i varandra
  • Mått: 26,5 x 38,8 x 0,3 cm
  • Vikt: cirka 70 gram
  • Material: kartong
  • Observera att kalendern alltså inte har någon färdigskriven text – det är upp till dig att göra varje lucka personlig!

Recensioner

Visar 0 av 0

Det finns inga recensioner ännu

Fri frakt, wow
Fri frakt vid köp över 499:-

Gäller standardleverans till ombud

Vi har snabba leveranser
1-3 dagars leverans

Gäller samtliga alternativ

Öppet köp
90 dagars öppet köp

och 2 års garanti på alla varor

Planet