Visa större bild

Hjärta Jellyform

Riktiga hjärtan är ganska sega och fulla med blod och kladd så vi passar på att erbjuda en skön hjärtform där du kan gjuta ditt eget smaskiga hjärta i gelatin!

Denna produkt har utgått och går inte längre att beställa

"Vägen till en mans hjärta går genom magen."

Ett hjärta är ju egentligen bara ett muskulärt hålformigt organ som fungerar som pump. Eller, bara och bara, det är själva grunden i att du går omkring där ute i världen och lever. Annars skulle ju blodet bara ligga helt stilla inuti dig. Inte bra!

Och inte nog med det, för oss människor är ju hjärtat själva centrum för alla känslor vi tycker är viktiga, såväl kärlek som sorg. Så, ok, det kanske inte är så konstigt att vi värderar hjärtan rätt högt och förmodligen anledningen till att vi så förhållandevis sällan äter hjärtan. Men nu ska det bli ändring på det!

Då riktiga hjärtan är ganska sega och fulla med blod och kladd så passar vi på att erbjuda en skön hjärtform där du kan gjuta ditt eget smaskiga hjärta i gelatin, som du sedan kan bjuda din älskade, din vän hobby-kannibalen eller varför inte din husläkare på. Får det lov att vara ett jelly-hjärta till? Hjärtans gärna!

Fakta om Hjärta Jellyform

  • Mäter: 15.2 cm x 15.9 x 5.4 cm
  • Jellyformen är tillverkad i hårdplast

Kundbilder #mycoolstuff

Vi älskar att se dig använda våra prylar. Tagga din bild med #mycoolstuff eller ladda upp direkt för att tävla om en presentkort på 1000 kr varje månad. Läs mer


Inga recensioner ännu

Andra har även kollat på

Tillbaka till toppen