Fri frakt vid köp över 499:-
Visa större bild

RIB-safari

Från centrala Stockholm bjuds du på en fartfylld färd ut genom Stockholms inner-, mellan- och ytterskärgård. R.I.B-båtarna kommer upp i hastigheter på 45-50 knop!

Denna produkt har utgått och går inte längre att beställa

RIB-safari - RIB charter i skärgården

Få upplevelser är lika koncentrerat intrycksfulla som denna höghastighetstur genom natursköna områden och storslagna vyer! En härlig upplevelse för såväl landkrabbor som sjöfolk!

  • Halvdagsupplevelse med RIB-båtar
  • Hastigheter på upp till runt 50 knop!
  • Vana guider som alla är erfarna skeppare
  • Central startplats

Upplevelsen RIB-safari - Charter i RIBbåt

I Stockholm och Göteborg erbjuds sälsafari genom respektive stads skärgård - båda unika på sitt säregna vis. Från Malmö går turen över till Köpenhamn och fortsätter genom kanalerna i grannlandets pittoreska huvudstad.

 

Stockholm - Sälsafari

Från centrala Stockholm bjuds det på en fartfylld sälsafari genom Stockholms inner-, mellan- och ytterskärgård följt av njutning av det fantastiska landskapet runt Angö och Storö. Med största sannolikhet hittas både säl och havsörn. Kombinationen av hög fart, djurliv och skärgårdens natur gör detta till ett minne för livet!
Gruppen går i land för en fikapaus innan det är dags att i visslande fart åka tillbaka till avgångskajen i Stockholm City.

 

Göteborg - Sälsafari

Turen startar i centrala Göteborg, går förbi Älvsborgs fästning och söderut förbi kända platser som Styrsö, Donsö och Brännö brygga. Innan ankomst till Vinga görs ett uppehåll för att titta på sälar i det yttre havsbandet. Sälen trivs bra i dessa vatten och chanserna att se säl är mycket stora. En riktigt spännande och naturskön upplevelse!
På Vinga görs ett strandhugg på en timme, tid finns då att bekanta sig med ön, ta en fika eller besöka Taubemuséet. Efter Vinga går färden åter mot Göteborg och platsen där ni började turen.

 

Malmö - Kanalrunda i Köpenhamn

Malmöturen utgår från centrala Malmö och börjar med en tur söderut ner till Öresundsbron och Sveriges största vindkraftverk. Färden går sedan västerut mot danska farvatten. Utanför Köpenhamn ligger det spektakulära Flakfortet. Där görs ett strandhugg under en timme vilket ger gott om tid att titta på fästningen. Färden går sedan öster ut igen där Turning Torso tornar upp sig på vägen in mot centrala Malmö. 

 

Orter

Stockholm, Göteborg, Malmö.

Viktig information
Minimiålder är 12 år. Personer med rygg- och nackrelaterade skador samt gravida får ej åka då kroppen stundtals utsätts för starka påfrestningar.

Vädret
Denna aktivitet är inte väderkänslig. Rutten kan dock variera något beroende på aktuell väderlek.

Varaktighet
3 - 4 timmar.

Antal deltagare
För en person, i grupp med andra. Båtarna tar 9-12 passagerare.

Klädsel
Bekväma kläder efter väder. Lån av overall, flytväst och övrig nödvändig utrustning ingår.

Tillgänglighet
April-okt/nov.

 

Så går det till
När du har lagt din beställning levereras en exklusiv presentbox hem till dig. Upplevelsen presenteras på ett snyggt sätt och ger telefonnumret dit ni ska ringa för att boka datum för upplevelsen.

Övrigt
  • På upplevelser gäller 14 dagars öppet köp från orderdatumet.
  • 1 års giltighetstid.
  • Fri bytesrätt mot andra upplevelser under hela giltighetstiden.
  • Försäkring ingår utan extra kostnad.
  • Vill du ge bort upplevelsen i present? Uppge i så fall valfri hälsning (max 128 tecken) i meddelandefältet vid beställning så skrivs det direkt på presentkortet.
  • Observera att presentkortet skickas i separat försändelse även om du samtidigt beställer andra varor av oss. Du betalar dock alltid bara för en frakt. Leveranstiden på upplevelser kan vara något längre än för vårt övriga sortiment. Räkna med 2-3 arbetsdagar.

Upptäck fler liknande prylar!

Inga recensioner ännu

Andra har även kollat på

Tillbaka till toppen