Trygg E-handel
 • Fast frakt: 49:-
 • Blixtsnabb leverans
 • 90 dagars öppet köp
 • 2 års garanti på allt
Klicka för att snurra!
Bädda in
Lägg in bilden på din blogg

Kopiera och klistra in koden nedan på din blogg eller hemsida för att lägga in denna bild!

Upptäck fler liknande prylar!

FlyJumper

Hoppstyltor med vilka du kan slå volter, hoppa 2 meter upp i luften, ta 3 meter långa kliv och springa i 30 km/h! Coolt va? Självklart kan du ta det betydligt lugnare också - bara du sätter gränserna!
Såg du invignings- eller avslutningsceremonin till OS i Peking? Då la du säkert märke till hoppstyltorna som användes. Våra hoppstyltor är exakt samma hoppstyltor från samma företag som användes under ceremonierna!

Gravitation - en sån skön grej. Inte nog med att den gör så att vi inte skrikande flyger ut i rymden hur som helst, den gör också att du kan skutta som värsta Stefan Holm med ett par hoppstyltor på dig!

Och det är faktiskt inte mer komplicerat än att om du riktar energi nedåt (genom att till exempel hoppa mot marken i ett par fjädrade skor) så riktas denna energi sedan uppåt och gör därmed så att du lyfter från marken. Med rätt teknik kan du slå volter, hoppa 2 meter upp i luften, ta 3 meter långa kliv och springa i 30 km/h! Coolt va? Självklart kan du ta det betydligt lugnare också - bara du sätter gränserna! Så oavsett om du är ute efter ett roligt motionsverktyg, bara vill ha lite skoj eller ska utmana fysikens lagar så kommer FlyJumper ge dig mängder av underhållning och precis det du önskar!

Så sluta drömma om elektriska ben! Den gamla hävstångsprincipen fungerar finfint. Foten på fotplattan, knästödet runt knät, spänn fast och bli en känguru du också (pung ingår ej)!

FlyJumper finns i olika viktklasser. Kommer du att använda hoppstyltorna extremt aggresivt så välj en viktklass över din egen vikt. Är ni flera som ska använda dem? Välj i så fall viktklass efter den tyngsta personen, eller en viktklass lägre om den tyngsta personen inte kommer använda dem särskilt hårt.

 • 90 - 99 kg
 • 100 - 109 kg
 • 110 - 119 kg

Fakta om Flyjumper

 • Storlek: 88 cm långa (ståendes still befinner du dig ca 40 cm ovanför marken)
 • Vikt: Ca 4 kg/st
 • Färg: Svart
 • Tål väta
 • Alla viktiga delar är gjorda i metall
 • Manual på engelska

Klicka här för att se ett filmklipp med FlyJumper

Säkerhet: Använd alltid hjälm när du använder FlyJumper! Vi rekommenderar dig även att använda handledsskydd, armbågsskydd och knäskydd!

I dag finns självklart flera olika märken inom hoppstyltor (Poweriser, Skyrunner, Powerskip, Jumping Stilts). Vi har valt att satsa på Flyjumpers eftersom vi menar att det är den bästa produkten på marknaden både sett i förhållande till kvalitet, komfort, design och pris.

Företaget som gör FlyJumper tillvkerar ca 200 000 par per år och är med största sannolikhet världens största tillverkare av hoppstyltor. Detta, tillsammans med att produkten är CE-märkt och tillverkaren ISO9001-godkänd, borgar för en säker produkt av hög kvalitet! Som ett bevis på hög kvalitet blev FlyJumper leverantör till OS i Peking där exakt samma hoppstylor som vi säljer användes under invignings- och avslutningsceremonin!

Under Reservdelar & Tillbehör kan du handla extra gummifötter.

 • 199 av 311 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Betyg:
  3,0

  Bra men kort livs längd!

  skriven av

  Jag köpte ett par flyjumpers förra våren o ganska snart därefter köpte en kompis till mig också ett par men på under en månad hade han slitit sig rakt igenom gummitassen på undersidan av flyjumpern oc [...]h jag som hoppat något mindre har slitit bort mer än hälften. Jag tycker coolstuff.se borde sälja sådana gummitassar eller ha länkar till andra återförsäljare. Därför att utan sådana gummitassar blir produkten oandvändbar ganska snabbt.

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • 160 av 287 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Betyg:
  5,0

  Flyjumper

  skriven av

  Dom är väldigt roliga att använda det är bra träning. men det e inte helt riskfritt, kan göra väldigt ont om man hoppar och ranlar. är man inte rädd för lite smärta så är dom den ultimata leksaken i s [...]ommar MVH Greger

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • 168 av 319 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Betyg:
  5,0

  Mina Flyjumpers!

  skriven av

  Först ett stort + till Coolstuff för en snabb och smidig leverans!

  Dessa "Hoppskor" är något av det grymmare, det är sjukt vad robust dem är i verkligheten! Jag valde en viktklass 10-20kg över min eg [...]na kroppsvikt enligt rekomendationer för lite mer extremt användning än bara springa. Denna produkt rekomenderar jag starkt om du tycker detta verkar skoj!

  OBS! Det är inte bara att ställa sig på dem och tro att man studsar som ett pro :P
  Rekomenderar även en hjälm och skydd om du vill slippa skallskador och liknande =)

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • 96 av 193 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Betyg:
  5,0

  Hysteriskt roliga!

  skriven av

  Hej Köpte ett par FlyJumper till min sambo i present och kan bara säga en sak..
  Hysteriskt roligt haha..Det var den bästa presenten jag har kommit på någonsin.
  Han hade sett dem och pratat om dem f [...]ör typ ett halvår sedan så han hade ingen anning om vad jag hade köpt till honom och det var jättekul att se hans reaktion när han öppnade paketet.
  Han blev jätteglad och var tvungen att ta på dem direkt och nu håller han på för fullt att lära sig lite trix...=)

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • 86 av 185 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Betyg:
  5,0

  50% träning 50% hur kul som helst

  skriven av

  Efter 6 veckors användande av typen "skyrunner" 70-90 kg är jag nu beredd att köpa en lite mer påkostad variant. Väger bara runt 58 kilo men jag har redan nått taket för hur högt jag kan hoppa, snabbt [...] jag kan springa så snart bär det av med ett par anpassade för 110 till 119 kg. Kan säga att det är kul o se ansiktsuttrycket på mopedister och cyklister när jag springer jämnsides med dom;)

  Varmt rekomenderad produkt

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • 115 av 253 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Betyg:
  5,0

  Flyjumpers

  skriven av

  Tja!
  jag köpte mina Flyjumpers och nu vill alla köpa såna. :P
  jag tycker dom var mkt bra MEN det fanns bara engelsk manual och det har jag mkt svårt med.
  men annars var dom lätta att gå i.. jag kan sp [...]ringa lite nu och testat dom bara 3 gånger.
  mvh//Lalle

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • 81 av 186 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Betyg:
  5,0

  Great!

  skriven av

  I just get that. 110 kg springs for 90 kg guy. Hard to go slower, just wear and walk is changed to runing speed. By the way-dont forget to buy complete cross bike armour, falling from two meters, when [...] You cannot use Your legs to avoid is hard :)
  Tough stuff, propably I will buy one more in few months, my girl like it too, but she weight only 55 and 110 she was jumping to high.
  Great! Great! Great!

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • 61 av 171 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Betyg:
  5,0

  Inte bara skoj.

  skriven av

  Är helnöjd me mina fly jumper.
  Använder mina i yrket som målare istället för att flytta på bocken hela tiden och springa upp och ned. Når taken kannon med dom när jag spacklar och målar.

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • 60 av 169 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Betyg:
  5,0

  Roliga, Intelligenta och Häftiga !

  skriven av

  Jag hade länge varit sugen på dessa FlyJumpers och tillslut slog jag till. Mina FlyJumpers hann komma före mina skydd så jag var såklart tvungen att testa utan skydd(rekommenderas ej). Det första jag  [...]försökte göra var att stå still på dem, men det var stört omöjligt så jag började gå lite försiktigt med dem istället och det var ju betydligt lättare. Min gamle far var tvungen testa dem också, han ville inte testa dem igen efter det. Det är ju trots allt en ungdomspryl! Nu efter 1 veckas användning har jag bara lyckats ramla en gång. Har lärt mig jogga och gå utan problem. De är riktigt spänstiga! Nu kvarstår bara att bemästra springandet och hoppandet. Man får en hel del konstiga och nyfikna blickar ifrån folk, men det är ju ganska väntat. Roligare pryl i sommar får man leta efter !

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • 55 av 159 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Betyg:
  4,0

  Fly Jumper 2 par

  skriven av

  De fungerar utmärkt och är lätta att lära sig att gå på, springa med och hoppa på - i nämnd ordning. Man bör ha hjälm, handledsskydd, armbågsskydd och möjligen knäskydd.

  Det finns dock potential at [...]t utveckla produkten:
  Stödet runt vad/skenben bör göras i ny design och likna mer skidbindning som den över foten. Ytan för stödet blir fölr liten och det värker rejält efter en timmes hoppning. Spännet går även up lite och måste efterdras flera gånger. Bättre kvalitet på det!

  Även fotplattan bör ändras:
  Räfflad platta skulle göra så att foten inte glider åt sidan.
  Bindningarna är inte heller så bla då kläppen glider i sitt ovala infästningshål så att det inte går att spänna.


  Jag funderade på om det var möjligt att skippa fot-bindningarna och istället använda cykelbindningar.

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • 56 av 167 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Betyg:
  5,0

  Extemt Roliga

  skriven av

  Har haft dom i ca två veckor nu, dom är as roliga. Har börjat springa lite med dom :) Man känner verkligen hur det tar på höfterna när man varit ute med dom ett tag, men ändå, asroligt :D

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • 55 av 166 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Betyg:
  5,0

  Fantastiskt roliga!

  skriven av

  Köpte då ett par FlyJumper efter att jag funderat länge på det men aldrig riktigt bestämt mig. Efter den snabba leveransen var jag ivrig att testa dem, så jag satte ihop de delarna som följde med (det [...]ta var väldigt enkelt) skruvade åt alla skruvar och satte på mig dem. Efter några minuters stapplande började jag få ordning på det och kan nu springa och hoppa i dem och man får väldigt mycket "uppmärksamhet" när man är ute med dem kan jag lova!

  Så jag rekommenderar dem varmt till personer som vill ha ett roligare träningsredskap, som vill känna sig lik en känguru eller bara allmänt ha roligt. Det är hög kvalitét på grejerna så du kommer inte bli besviken!

  Vad väntar du på? KÖÖÖP, när dina vänner har sett/provat dem kommer de också vilja ha ett par =)

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • 30 av 95 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Betyg:
  5,0

  hysteriskt roligt!

  skriven av

  Jag fick vänta i 3 dagar på att få hem mina flyjumpers, vilket kändes som en evighet då jag äntligen hittat denna underbara pryl. Dock är ju 3 dagar inte särskilt lång tid för att få hem ett 8 kg tung [...]t paket.
  Jag började med att försöka stå på dem vilket var i princip omöjligt, då jag trillade rakt över min kompis som försökte hålla upp mig. :)
  Men nu efter lite träning funkar de utmärkt och det blir bara roligare och roligare ju mer avancerade saker man ger sig in på.
  Ska bli kul att se cyklisternas miner när jag lyckas hålla samma tempo som dem.

  Sjukt rolig pryl!

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • 24 av 76 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Betyg:
  5,0

  Häftigaste prylarna!

  skriven av

  Fick hem dem igår och har redan vart ute och "hoppat" riktigt mycket med dem. Är något av det roligaste jag gjort men det är grymt ansträngande! Rekommenderar verkligen dessa otroliga coola prylar til [...]l alla som gillar roliga sporter. Plus att man får uppmärksamhet från många håll när man är ute och studsar.

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • 25 av 80 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Betyg:
  5,0

  Motsvarigheten till inlines är här! Köp dom förfan!

  skriven av

  Okej. Jag köpte dessa trots både mor och far gav mig en helgs betänketid då man inte ska göra ett ivrigt köp här i livet för man kommer ångra det dagarna efter. Men- jag tänkte på det. Hela helgen. K [...]ollade på videos, läste och såg en snubbe på stan med dom. Blev helt jävla förälskad, ursäkta min franska.

  Inköpet blev efter mycket om och men , beviljat - Varför? Jo för att det är faktiskt en utomhus grej som får mig att slitas från datorn och hoppa runt - och må bra helt enkelt. Man mår bra när man är ute och rör sig, det vet alla.

  Problemet är att dina föräldrar kommer tycka detta är farligt. Visst är det farligt, men du måste vara extremt försiktig i början när du inte bemästrar det. Fastän du har hoppat runt några dagar måste du fortfarande ta det lugnt.

  Och bär hjälm för i hela h3lvete. Snälla. Ni vill inte bryta nacken , tro mig.


  Det är skit roligt, köp dom. Som flera andra skrivit här så kommer dina polare vilja ha det också! Min polare är påväg att köpa!

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • 49 av 161 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Betyg:
  5,0

  FlyJumpers

  skriven av

  Tjena, Jag har haft mina flyjumbers i ungefär 3 veckor nu. De är helt underbara. jag lärde mig hitta balansen på 1 minut :) det är skit fränt. jag kan ännu inte springa så snabbt med dem men jag är på [...] G! Det är verkligen värt pengarna :) Jag har även blivit starkare i benen och i ryggen och jag har gått ner 2 kilo. har inte varit ute varje dag dock.. har varit mycket regn och sådant men det är en riktigt rolig uppfinning. Jag hoppas ni får lika roligt som jag. Hejhopp :=)

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • 41 av 140 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Betyg:
  4,0

  FlyJumper

  skriven av

  dom e roliga att använda men man kan tröttna efter ettag om man inte e 2 elr fler som använder dom, men det e värt att köpa ett par zD

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • 46 av 159 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Betyg:
  5,0

  Flyjumpers

  skriven av

  Köpte flyjumpers till min pojkvän i 1års present och ni skulle ha sett hans min när han fick dom! Han satte på sig dom direkt och jag fick hjälpa han upp, sedan stöttade han sig mot väggarna och börja [...]de sakta men säkert lära sig att gå. Jag har testat dom själv och jag kan lova er att det är inte lika lätt som det ser ut på filmerna man sett. Det tar ett tag att lära sig men det är det lätt värt! Varenda människa borde ha ett par för dom är riktigt roliga. Synd bara att gummitassarna slits ut fort om man använder dom mycket men man kan göra egna av det man har i närheten, bildäck, skotermatta m.m.

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • 45 av 157 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Betyg:
  4,0

  Hård/bra träning!

  skriven av

  Efter att ha prövat mina FlyJumpers några gånger kan jag konstatera att de inte är världens enklaste att hoppa/springa omkring på. De är däremot ett fruktansvärt kul och fysiskt utmanande träningsreds [...]kap! Pulsen får du upp på nolltid. Du tränar samtidigt balanssinnet och förmåga att fokusera på uppgiften. Självbevarelsedriften sköter det sistnämnda. Köpte FlyJumpers ämnade för en tyngre viktklass med intentionen att hoppa längre/högre/mer aggressivt. Rekommenderar inte detta OM ni inte anser er vältränade gällande benmuskulatur och har vana av intensiv hoppträning. Kommer förmodligen dröja ett bra tag (för den otålige = för länge?) innan man uppnår en färdighetsnivå där man fullt ut kan utnyttja den extra fjädring/studs som en styvare båge/tyngre viktklass ger. Övning ger färdighet så upp och hoppa, UT och hoppa! //Gyllenberg

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • 44 av 156 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Betyg:
  4,0

  Otrolig underhållning!

  skriven av

  Jag har suktat efter flyjumper i ett år och nu gjorde jag slag i saken och beställde dem!
  Har aldrig haft roligare dyra "leksaker".

  Det tog inte lång stund innan man var igång och joggade och nu s [...]pringer jag och kan hoppa omkring rätt obehindrat. Det enda minuset är att muttrarna inte satt som de skulle så jag ramlade p.g.a det men det är åtgärdat med nya muttrar nu.
  Rekommenderar skydd!

  Jag som bor i en liten stad verkar ha satt igång en vill-ha-kedja, många som ser dem vill ha likadana och de som har provat har absolut viljat ha dem!
  Ta chansen på sommarens roligaste leksak som dessutom är träning!

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • 23 av 85 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Betyg:
  5,0

  FlyJumpers

  skriven av

  FlyJumpers är absolut det bästa motions sätt jag hållt på med, det ger en sån förbaskat bra motion att jag till och med har börjat gå/springa med dom till folk eller släkt, familj man ska hälsa på , v [...]äljer häldre dom än cykel, bilen, bussen, kanske inte tåg då men ja som sakt kul och bra saker att motioner eller ha kul med på sin fritid.

  MVH: Diddi

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • 3 av 9 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Betyg:
  4,0

  Roliga flyjumpers

  skriven av

  Vi följde rekommendationen med 10-15 kg mer i vikt än vad personen väger som ska använda jumpersen. I början verkade de lite stumma och svåra att komma i gång med, men efterhand har de mjuknat och kan [...]ske rent av var bra för den som skulle vänja in sig med att använda dem. De känns rejäla och bra, stor skillnad mot barn varianten upp till 50kg som använts tidigare, från annat fabrikat. Det som gör att de inte får fullpott i betyg är att de fortfarande känns lite stumma och frågan är om det ytterliggare kommer justeras.

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • 0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Betyg:
  5,0

  flyjumpers

  skriven av

  Jag är väldigt nöjt med både produkt och leverans.
  Jag beställde mina varor en lördag och fick dom tisdagen därpå!
  Flyjumpers är väldigt lätta att lära sig gå på och väldigt roliga.
  Väldigt kul med [...] all respons man får när man är ca 220 lång och hoppar fram.

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • 2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Betyg:
  2,0

  svårt

  skriven av

  frakten hem gick jättebra, kom i en stor låda och välpackade, men det instruktionerna är på engelska och det finns ingen riktig instruktionsbok hur man sätter ihop styltorna.

  jag skulle prova dom m [...]ed en kompis och ja, vi båda landade på röven, det är rekommenderat att ni är iallafall 2-3 pers på plats när ni provat dom, eftersom dom är väldigt höga och svåra att gå med samt ha på er ordentligt med skydd dom första gångerna eftersom det gjorde inte vi, förstörde mina favoritbyxor med dom...

  annars var dom bra, dom är snygga och verkade lätta att montera. om ni verkligen vill lära er så ska definitivt köpa dom men var helst vid 16 eller över eftersom det kräver väldigt mycket på ert balans sinne. vilket jag saknade... XD

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • 2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Betyg:
  4,0

  Välutvecklade Flyjumpers

  skriven av

  Det här är tredje paret från CoolStuff och jag gillar att det är mindre rörliga delar på de nyare. Jag saknar dock kardborrefästningen vid knät som fanns på en tidigare modell då de nya är av rörmodel [...]l. Har dock flyttat över kardborremodellen till de nya eftersom de passar. De känns lite mer som gummistuds och de nya är tystare än de tidigare modellerna. Snabb leveranstid med dagen efter är alltid roligt. Jag väger 90kg men har beställt för 110kg. Det tar en stund in på säsongen innan jag kan maxa dem. Gummifötter går att köpa numer och det är bra att det finns i lager.

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • 0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Betyg:
  4,0

  Hoppstyltor

  skriven av

  Hej!
  Hoppstyltor som jag köpte är bra. bra kvalitet och allt stämmer med beskrivningen. Jag tycker att man ska skriva i beskrivningen villken typ av fötter (2 eller 4 skruvar. För att då jag bestälde [...] hoppstyltorna skulle jag beställa extra fötter åxå och då var jag osäker villka jag vill ha. dem som jag köpte är med 2 skruvar
  Tack

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • 0 av 1 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Betyg:
  5,0

  superkul

  skriven av

  Kul produkt, enkelt att beställa. Skulle vilja ha möjlighet att köpa extrasulor i gummi när de nöts
  Ner. Skulle också vara trevligt att kunna betala med WyWallet.

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • 0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Betyg:
  4,0

  Riktigt rolig till den sportiga!

  skriven av

  Gav bort dessa till min Idrott- & sportintresserade man i present,
  Han är vansinnigt nöjd och jobbar hårt med att
  Få till det ordentligt med studsar, stora steg och volter!
  Fantastisk för den so [...]m redan har allt. Och som har bra
  Balans såklart!
  Superkul alla kategorier.

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
 • 2 av 2 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Betyg:
  5,0

  askul

  skriven av

  Riktigt awesome flyjumpers är lite svåra att lära sig men de är defenetivt jätteroliga. leveransen var snabb så jag har inget att klaga på tycker att ni kan snabba på lite med biker beardskis bara;) t [...]ack för en bra hemsida :)

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam? Ja / Nej
Visa alla (29 st) Skriv en recension

Populära taggar

Se de senaste prylarna först!

Se de senaste prylarna först!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och läs om nya prylar när de släpps!