Visa större bild

Cube World

Cube World består av fyra olika kuber där det i var och en bor en streckgubbe som sysslar med diverse tricks och dessutom interagerar med sina kompisar när kuberna ställs bredvid varandra.

Denna produkt har utgått och går inte längre att beställa
Nyhet! Serie 2 är ute. Utöka din samling med Mic, Hans, Handy och Dusty!

Ok, det här är så insane att jag tar det långsamt...

Slim lattjar med en pinne, Dodger sparkar boll, Scoop leker med sin hund, Whip är en rackare på reptrick, Handy lagar saker och ting, Dusty är städfanatiker, Mic gillar att uppträda och Hans tränar sin kropp. De är alla virtuella streckgubbar som bor i var sin kub.

Med knapparna på framsidan kan du leka med din streckgubbe men han sysselsätter sig också på egen hand allt efter sitt humör, och det är då det verkligt roliga sätter igång. Varje kub är dessutom utrustad med en rörelsesensor vilket gör att när du rör kuben blir din streckgubbe påverkad och ramlar omkring. Han kan till och med slå huvudet i väggen och bli arg på dig! Varje gubbe har över 100 animationer som han kan utföra!

Cube World kommer i tvåpack med antingen Dodger & Whip, Slim & Scoop, Mic & Hans eller Handy & Dusty. När du ställer kuberna bredvid eller ovanpå varandra kommer streckgubbarna att börja hälsa på hos varandra! Helt utan att du lägger dig i knallar de över till en annan kub och hänger sig åt gruppkramar, slagsmål, baseboll, synkroniserad dans eller nån annan tokighet.

Varje kub är 4,7 x 4,7 x 4,7 cm och batterier ingår. Ett tvåpack kuber kostar 199 kr.

Klicka på bilden nedan för att se en reklamfilm för Cube World!

Upptäck fler liknande prylar!

Inskickade bilder och filmer

Visa större bild

Inga recensioner ännu

Andra har även kollat på

Tillbaka till toppen